Resident Evil 3 Remake bo 19. marca dobil dobil demo

Počasi, a vztrajno se približuje čas, ko bomo na zapuščenih ulicah iskali še zadnje surovine in se izmikali ponorelim napadom ljudi, ki jih je prevzela krvoločnost in žeja po človeškem mesu. Ne, ne govorim o sprehodu skozi Citypark, ki se zaradi koronavirusa spreminja v nekakšno postapokaliptično različico serije The Walking Dead ampak o igri Resident Evil 3 Remake.

Ta bo na prodajnih policah izšla 3. aprila in ni me sram priznati, da gre za eno mojih najbolj pričakovanih iger tega leta, ki se lahko brez vsakega problema postavi ob bok velikanu kot je denimo The Last of Us Part II.

Še preden napoči april pa se bomo lahko poigrali v kratkemu demu. Da bo ta izšel ni nobena skrivnost, saj se je enako zgodilo za njegovega predhodnika Resident Evil 2 Remake, založnik Capcom pa je že nekaj časa nazaj napovedal, da se bo podobno zgodilo tudi pri nasledniku.

Demo nas bo postavil v vlogo Jill Valentine, ta pa bo skupaj s kompanjonom Carlosom Oliveriom poskušala rešiti civiliste pred hordami nemrtvih. A to ne bo lahka naloga, saj ji bo vseskozi za petami neuničljivi mutant Nemesis, ki bo držal adrenalin na visoki stopnji. Po mapi bo razsejano tudi 20 kipcev Mr. Charlie, ki jih bodo vztrajni igralci lahko polovili in si tako odklenili vse dosežke.

Za razliko od Resident Evil 2 Remake dema, ta ne bo časovno omejen, tako da si boste za preigravanje lahko vzeli svoj čas, igranje pa boste lahko začeli 19. marca.

Predčasno bo moč preizkusiti tudi večigralsko komponento Resistance. Odprt beta test bo na voljo vsem igralcem, ki si bodo 27. marca vzeli čas za igranje, v večigralskem načinu pa se bodo štirje igralci postavili naproti zlobnemu Danielu Fabronu. Odprte bete bo konec 3. aprila, ko se bo zgodil polni izid igre.

Ko bo demo na voljo, vam bomo zagotovo sporočili na naši spletni strani. Bi bili radi bolje obveščeni o najnovejših novicah? Potem si prenesite našo HOPsi aplikacijo, ki vas bo opozorila o najnovejšem dogajanju iz sveta igričarstva!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime