Football Manager 2020 je en teden brezplačen za igranje

Razvijalci nam želijo malce popestriti karantensko bivanje med štirimi stenami. Ubisoft nam je ponudil brezplačno igranje njihove igre Assassin’s Creed Odyssey, sedaj pa je razvijalec Sports Interactive, ki bo za en teden ponudil brezplačno igranje njihove igre Football Manager 2020.

Če že športa ne moremo gledati po televizorju, ga lahko vsaj igramo. No, v tem primeru bolj skrbimo za svoj priljubljeni klub in igralce. Kot lastniku ekipe boste morali skrbeti za cel kup opravil, ki bo vašo ekipo dvignil nad konkurenco in ta si bo celo lahko prislužila kakšen pokal. Med drugim bo na vaših plečih slonelo breme izmenjavanje igralcev in rekrutiranje potencialnih talentov. Za pregledovanje boste imeli na voljo preko 500.000 resničnih igralcev, moč pa se bo preizkusiti v nadzoru več kot 2.500 nogometnih ekip.

Football Manager 2020 lahko en teden brezplačno igrate na Steamu. Preprosto kliknite gumb Play Game in že lahko začnete prenašati podatke. Zanimivo je, da igra ni trenutno znižana, tako da je razvijalec zadevo ponudil kot preprosto zabavo ob pomanjkanju športa po celem svetu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime