WC papir je postal tudi v Fallout 76 hudo draga roba

Zunaj trenutno vlada skoraj apokaliptično stanje in zdaj vem, da so vsi filmi in igre, ki so poskušale prikazati dogajanje ob koncu civilizacije, zgrešili eno veliko podrobnost. Ljudje smo očitno zelo na WC papir in to toliko, da je brisanje riti bolj pomembno od nabave hrane in pijače.

Zagotovo ste že videli ogromno posnetkov, kjer raja masovno nakupuje WC potrebščine. Avstralci se znajo za rolico celo stepsti, tako da je toaletni papir zagotovo postal zdaj že glavni simbol leta 2020.

Kakor poroča spletna stran Polygon, se je vsa ta norija okoli čiste riti preselila tudi v post apokaliptično večigralsko igro Fallout 76. Glavna poanta tega naslova je izumrtje civilizacije, zato je bil kot naročen za toaletne dogodivščine.

Nekateri igralci so zato začeli na kupe zbirati ogromne kupe WC papirja, nekateri pa so ga začeli prodajati za visoke denarce na tržnici. Nekaterim je že zmanjkalo zalog, kar so nato ponosno drugim igralcem objavili preko svetlečega znaka, nekdo pa je celo prodal eno rolico za zavidljivo ceno 25.000 capsov, ki so igrina valuta.

Fallout 76 igralci so si tak ustvarili svojo zabavo, medtem ko potrpežljivo čakajo na naslednjo večjo posodobitev Wastelanders, ki bo v apokaliptično okolico pripeljala ljudi, izid pa je za zdaj načrtovan za 7. april.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime