Watch Dogs in Stanley Parable trenutno brezplačna na Epic Games trgovini

Dobra novica za vse tiste, ki obupno v trenutni krizi potrebujete novo dozo iger, a imate bolj prazne denarnice. Naokoli je namreč še en teden in razvijalec Epic Games ponuja dva nova povsem brezplačna naslova.

Ta teden gre za dve odlični poslastici.

Watch Dogs je morda ob izidu precej razočaral, še posebej zaradi tega, ker je Ubisoft obljubljal nekega ubijalca GTA franšize, dostavil pa precej medlo izkušnjo. Vendar igra ni povsem za odmet – vsebuje precej dobro zgodbo, z modifikacijami pa lahko grafiko dvignete na stopnjo, ki povsem zadostuje za leto 2020. Svojo kopijo lahko aktivirate tule in si špil za vedno prenesete v knjižnico.

Druga igra je Stanley Parable in gre za precej unikaten naslov, ki je svoje življenje začel kot Half-Life modifikacija. Posebnost tega naslova je, da se rad poigra z uveljavljenimi praksami videoiger in dostavi povsem unikatno izkušnjo, zabeljeno z lepo dozo humorja. Za božjo voljo, naslov vsebuje dosežek, ki ga lahko pridobite samo tako, da igre ne igrate 5 let. Svojo kopijo rezervirajte tule.

Akcije bo konec 26. marca, ko bomo dobili dve novi brezplačni igri Figment in Tormentor x Punisher.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!