World of Warcraft za en mesec podvojil pridobivanje izkušenj

Razvijalci iger po celem svetu se trenutno zavedajo, da je večina njihove uporabniške baze doma in igra igre. Nekateri ponujajo razprodaje ali pa celo svoje izdelke za določen čas povsem brezplačno. Svoje uporabnike se je odločil razveseliti tudi Blizzard in tako bo preigravanje njihovega naslova World of Warcraft za en mesec precej bolj zanimivo in predvsem hitrejše.

Razvijalec se je namreč odločil, da bodo igralci en mesec pridobivali 100 % več izkušenj kot prej. Uradno najavo so naredili na svoji spletni strani, kjer je zapisano, da vse igralce, ki se nameravajo vrniti v svet Azerotha, čaka prijetno presenečenje. Ob prijavi v igro boste namreč dobili “Winds of Wisdom” učinek, ki bo podvojil vašo nabrano količino izkušenj. Žal to ne deluje za nabiranje reputacije pri frakcijah, a zadeva je vseeno hudo priročna za stopnjevanje vaših sekundarnih likov.

World of Warcraft je še vedno eden najbolj popularnih MMO-jev, čeprav je zadnji dodatek Battle for Azeroth precej razočaral. Nekateri igralci zato potrpežljivo čakajo na naslednjo razširitev Shadowlands, ki jo bomo dobili enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime