Square Enix zaradi koronavirusa podarja kar dve Tomb Raider igri na Steamu

Močno upam, da vam je naše poročanje o brezplačnih naslovih te dni vsaj malo popestrilo dneve in obenem napolnilo vašo knjižnico z igrami.

Če na kratko povzamemo vse dogajanje okoli zastonjskih igrah ali pa znižanih artiklih: igrate lahko Assassin’s Creed Odyssey za ceno 0 €, Epic Games ponuja igri Watch Dogs in Stanley Parable, Goat of Duty je brezplačen, kot tudi Football Manager 2020. Sony ponuja veliko znižanje iger za PlayStation 4, na PC-ju pa ima svojo razprodajo spletna trgovina GOG.

Sedaj je v ospredje stopil tudi založnik Square Enix in na Twitterju je razložil, da ponuja vsem igralcem po svetu brezplačno darilo. V bistvu ponuja dva izdelka, saj si lahko sedaj pridobite igri Tomb Raider iz leta 2013 in Lara Croft and the Temple of Osiris popolnoma brezplačno.

Ponudba velja samo za Steam in ko ju enkrat aktivirate, bosta vaši ostali za vedno!

Prvi Tomb Raider je nekako začel preporod glavne junakinje Lare Croft in razvijalec Crystal Dynamics je želel prikazati bolj realistično zgodbo, kateri sta sledili še nadaljevanji Raise of the Tomb Raider in Shadow of the Tomb Raider. Kljub temu da je igra danes malce stara, še vedno nosi odlično grafično podobo in se je definitivno splača preigrati. Rezervirajte svoj izvod na naslednji povezavi.

Lara Croft and the Temple of Osiris je malce drugačen naslov, saj tokrat našo junakinjo nadzorujemo od zgoraj gledanega pogleda. Gre za zanimivo igro, ki poleg tega omogoča sodelovalno preigravanje skozi zgodbo in je trenutno perfektna, da se v novo avanturo podate s prijatelji. Svojo kopijo prevzemite tule.

Ponudba bo ostala aktivna do 23. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime