Animal Crossing: New Horizons lahko že poganjamo na PC-ju preko emulatorja

Ste vedeli, da trenutno obstajata kar dva emulatorja konzole Nintendo Switch in da oba hitro pridobivata na optimizaciji? Yuzu je od te dvojice morda bolje znan in na njem že lahko poganjate igre kot so Mario Odyssey ali pa Pokemon: Sword and Shield.

Obstaja pa še en malce manj znani emulator, ki se imenuje Ryujinx. Ta še ni tako izpopolnjen kot Yuzu, a razvojni ekipi je uspelo pred kratkim v delovanje spraviti igro Animal Crossing: New Horizons, ki je stara komaj štiri dni. To je ogromen dosežek, saj smo na zadovoljivo emulacijo konzol morali čakati leta in leta, pa še niso v zadovoljivem stanju, medtem ko zdaj lahko na PC-ju poganjamo igre praktično takrat, ko izidejo za Nintendo Switch.

Emulacija še ni povsem popolna, manjkajo nekateri zvoki in zagotovo igralca čaka še kakšen hrošč. A to je dober prvi korak tega emulatorja, ki trenutno lahko poganja naslov, ki ga Yuzu še ne zna.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!