Modifikacija za Sekiro: Shadows Die Twice vsakega nasprotnika zamenja z zadnjim šefom igre

Če ste resničen mazohist in radi ure trpite za svojim kontrolerjem ob ubadanju z največjimi izzivi, ki jih ponuja igričarska industrija, potem imamo za vas eno pravo poslastico.

Nekdo se je namreč odločil, da igro Sekiro: Shadows Die Twice naredi še težjo. Veliko, veliko težjo.

Osebno igre nisem preigral, kar lahko vidite tudi v moji recenziji, v kateri sem priznal, da je špil dober, a preprosto v njem ne morem uživati zaradi prevelike težavnosti. Takemu povprečnemu igralcu bi morda pasala kakšna modifikacija, ki igro naredi lažjo, a Reddit uporabnik Kahei_X se je odločil, da raje naredi nekaj, kar me je strah gledati celo samo v YouTube posnetku.

Kot lahko vidite zgoraj, so bili vso sovražniki zamenjani z glavnim in finalnim šefom iz igre – Isshinom Ashino. Ta za svoj poraz zahteva, da mu trikrat zlomite obrambo in je nenormalno agresiven, samo z enim udarcem pa vam lahko odreže lep košček zdravja. Zdaj pa si predstavljajte, da ta ubijalski samuraj stoji na prav vsakem koraku, saj zamenja tudi tiste manjše nasprotnike, kot so navadno nenevarni kuščarji.

Modifikacija je bilo ustvarjena s pomočjo orodja Sekiro Enemiy and Item Randomizer, ki se ga da drugače uporabiti tudi v nekoliko manj zle namene.

Kakor je modifikacija nora, stavim, da se bo našel nekdo, ki jo bo preigral do konca. In potem se bo našel nekdo, ki bo za kontroler uporabil Donkey Kong bobne in še bolj ponižal mojo nesposobnost, zaradi katere ne morem preigrati niti originalne igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime