World War Z, Tormentor x Punisher in Figment brezplačne na Epic Games trgovini

Založnik Epic Games se je odločil, da nas ta teden razveseli s paketom treh brezplačnih iger.

Med njimi zagotovo najbolj izstopa World War Z. Tej večigralski igri, kjer med drugim koljemo stotine zombijev, na začetku nihče ni pripisoval prevelikega uspeha. A razvijalec nas je presenetil in dostavil precej kvalitetno večigralsko izkušnjo, v kateri se lahko v akcijo sodelovalno podajo štirje igralci. Če morda pogrešate dneve, ko ste preigravali Left 4 Dead naslove, potem je World War Z kot naročen za vas. Svojo kopijo aktivirajte tule.

Drugi brezplačni naslov je Figment, ki je zanimiva platformščina z unikatno grafično podobo. Malce spominja na Ubisoftov Child of Light (ki je mimogrede tudi brezplačen) in čaka dobra zgodba, ki je začinjena z lepo dozico humorja. Igro lahko prevzamete tule.

Za razliko od prejšnje igre je Tormentor x Punisher čista akcija. Iz zgoraj gledanega pogleda boste čistile horde sovragov, kar pa je pri tej igri zanimivo, je da lahko z enim udarcem pokorite tako običajne sovrage kot tudi šefe. Za bonus se lahko igranja lotite v lokalnem sodelovalnem načinu. Čaka vas na sledeči povezavi.

Vse tri igre bodo za aktivacijo na voljo do 2. aprila, takrat pa boste lahko brezplačno prevzeli dva nova naslova: Gone Home in Hob.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime