Pornhub sedaj ponuja svojo “Premium” naročnino povsem brezplačno povsod po svetu

Dobra novica za vse tiste, ki trenutno doma v brezdelju brusite svoje sablje na navadne in že stokrat ogledane porniče.

Če se morda spomnite, smo nekaj časa nazaj pisali, kako največji ponudnik pornografske vsebine Pornhub ponuja svojo Premium naročnino vsem ubogim Italijanom, ki jih še danes koronavirus močno pretepa in prav jim je prišlo vsaj malo olajšanja. Od takrat dalje se je situacija poslabšala povsod po svetu, tudi pri nas. Še malo in ne bomo smeli zapustiti stanovanj sploh, saj nekaterim trdoglavcem nikakor ne potegne, da trenutno stanje ni izgovor za dopustniško sprehajanje po Strunjanu, ampak da moraš biti brez izgovorov doma.

No, tudi Pornhub vidi, da se strožja karantena približuje povsod po svetu, zato je svojo Premium naročnino ponudil brezplačno čisto vsakemu, ki drži internetno povezavo. Svoje gibanje so poimenovali StayHomeHub, svoj solo hokej v temi pa boste lahko izvajali vse do 23. aprila.

Pornhub je tudi sporočil, da trenutna kriza ne bo vplivala na izplačila, ki jih prejemajo njihove igralke in modeli. Vse bodo kljub brezplačni naročnini dobile 100 % izplačila.

Svojo Premium naročnino lahko aktivirate na sledeči povezavi, ustvariti boste morali uporabniški račun, nato pa boste samo še klik stran od resnega fitnesa v domačem okolju.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Se nam končno približuje praktična rešitev za premikanje v VR okolju?

Bolj težko boste našli nekoga, ki je praktično preizkusil kakšen VR sistem in ob njem ni izkazal navdušenja. Ko v virtualni resničnosti...

Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s...

Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!