Pornhub sedaj ponuja svojo “Premium” naročnino povsem brezplačno povsod po svetu

Dobra novica za vse tiste, ki trenutno doma v brezdelju brusite svoje sablje na navadne in že stokrat ogledane porniče.

Če se morda spomnite, smo nekaj časa nazaj pisali, kako največji ponudnik pornografske vsebine Pornhub ponuja svojo Premium naročnino vsem ubogim Italijanom, ki jih še danes koronavirus močno pretepa in prav jim je prišlo vsaj malo olajšanja. Od takrat dalje se je situacija poslabšala povsod po svetu, tudi pri nas. Še malo in ne bomo smeli zapustiti stanovanj sploh, saj nekaterim trdoglavcem nikakor ne potegne, da trenutno stanje ni izgovor za dopustniško sprehajanje po Strunjanu, ampak da moraš biti brez izgovorov doma.

No, tudi Pornhub vidi, da se strožja karantena približuje povsod po svetu, zato je svojo Premium naročnino ponudil brezplačno čisto vsakemu, ki drži internetno povezavo. Svoje gibanje so poimenovali StayHomeHub, svoj solo hokej v temi pa boste lahko izvajali vse do 23. aprila.

Pornhub je tudi sporočil, da trenutna kriza ne bo vplivala na izplačila, ki jih prejemajo njihove igralke in modeli. Vse bodo kljub brezplačni naročnini dobile 100 % izplačila.

Svojo Premium naročnino lahko aktivirate na sledeči povezavi, ustvariti boste morali uporabniški račun, nato pa boste samo še klik stran od resnega fitnesa v domačem okolju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime