Popularni Linus je za PewDiePieja sestavil prav poseben Minecraft PC

Če vas vsaj malo zanima PC strojna oprema, potem vam je zagotovo znano ime Linus Sebastiana. Gre za tipa, ki je lastnik popularnega YouTube kanala Linus Tech Tips, ki ima trenutno pod sabo stotine posnetkov, skoraj vsi med njimi pa imajo milijonske oglede.

Linus je sicer pred časom bil na hudem precepu, saj se je zdelo, da ima snemanja dovolj in da se želi upokojiti in več časa preživeti s svojimi otroki. Na koncu se je odločil z delom nadaljevati, a je povedal, da bo delal bolj projekte, ki ga veselijo. In v to nišo zagotovo spada njegov zadnji izdelek, ki ga je ustvaril za popularnega PewDiePieja.

Ta se je nedolgo tega spravil nazaj k igranju iger. Specifično svoj čas najraje preživlja v igri Minecraft in Linus se je zato odločil, da mu zgradi PC, ki bo v barvah te igre, za povrhu tega pa je želel projekt speljati v popolni tajnosti, saj je želel Šveda prijetno presenetiti.

Linus je zgradil prav posebno ohišje, ki nosi podobo Creeperja. To zeleno pojavo pozna vsak Minecraft igralec in Linus je priznal, da so si za oblikovanje ohišja vzeli kar precej časa. To je moralo biti dovolj veliko in imeti odlično hlajenje, saj so za strojne dele uporabiti najboljše in najbolj vroče izdelke. Najslabša stvar, ki bi se jim zgodila bi bila namreč to, da bi PewDiePieju poslali PC, ki je slabši od njegovega obstoječega.

In Linus pri izbiri strojnih delov vsekakor ni šparal:

  • Matična plošča: ROG Maximus Gene XI Gene
  • Procesor: Intel i9-9900KF
  • Grafična kartica: EVGA Geforce RTX 2080Ti FTW3 Ultra
  • Pomnilnik: 64GB G.Skill TridentZ RGB DC @ 3200MHz
  • Hladilnik: Corsair H80i
  • Napajalnik: Silverstone SX800-LTI
  • SSD: 2TB Corsair Force MP600 SSD

To pa še ni vse, saj je njegova ekipa Creeperju namestila še posebno vzmet, ki jo lahko daljinsko sprožimo in zelenemu ohišju tako odnese glavo, kar naj bi simuliralo dogajanje iz igre, ko ta nasprotnik umre ob eksploziji. Žal so RGB lučke izostale in morda k takemu ohišju sploh ne bi sodile.

PewDiePie se na svoje darilo še ni odzval, a zagotovo bo kmalu objavil video, v katerem nas čaka klasični “unboxing”, strojna oprema pa je verjetno dovolj dobra, da lahko poganja ne samo Minecraft, ampak tudi Crysis.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime