Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered dobil prvi napovednik – izid že danes?

Že nekaj časa nazaj so se začele pojavljati govorice, da bo založnik Activision predelal Call of Duty Modern Warfare 2. To niti ni takšno presenečenje, saj je svež odtenek barve dodal tudi originalni igri Modern Warfare, zato je predelava naslednika nekako logična, še posebej zato, ker se je Modern Warfare prodal precej dobro.

Vendar založnik nikakor ne želi obstoja igre tudi uradno potrditi.

Govorice so se začele, ko je ocenjevalna komisija iz Južne Koreje igri podelila starostno oznako, nato pa so “dataminerji” odkrili določene slike v zadnji posodobitvi igre Modern Warfare. Če ste morda kljub vsemu temu ostali dvomljivci, potem zdaj zanikati igre ne morete več. Na Twitterju se je namreč pojavil napovednik iz kampanje, ki praktično uradno potrdi obstoj igre.

Da bo nekaj res na tem je potrdila tudi nemška PlayStation stran, ki je igro postavila na ogled vsem. In kar je še bolj navdušujoče – igra naj bi izšla že kar danes, 31. marca! Sony je stran nato odstranil in upamo si trditi, da je Activision izid zamaknil. V vrstah založnika nekaj ni v redu, saj puščajo podatke kot črviva ladja – najprej jim je nekdo pokvaril najavo Warzona, sedaj pa tudi oznanilo Modern Warfare 2.

Preden je bila nemška PlayStation stran pobrisana, smo lahko videli tudi ceno. Modern Warfare 2 Remastered naj bi se prodajal za samo 24,99 €, kar je sumljivo malo. A če govorice držijo, potem naj bi dobili samo predelavo kampanje, medtem ko bo večigralstvo povsem izrezano. To je nekako logično, saj založnik verjetno ne želi odtegniti igralcev iz svojih drugih dveh aktualnih CoD naslovov. Vseeno pa naj bi kupci dobili ekskluzivne nagrade v Modern Warfare in Warzone igrah, kot so denimo Ghost preobleka in razni načrti.

Glede na vse to dogajanje pričakujemo, da bo Activision uradno napovedal naslov že danes ali najkasneje enkrat tekom tega tedna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime