GTA 6 uradno najavljen- dobili smo tudi prvi uradni napovednik – 1. april!

Vse skupaj je samo šala za prvi april. Upamo, da nismo koga preveč razočarali 😉 Na sledeči povezavi so vse aktualne informacije glede šestega dela Grand Theft Auto serije.


No, tole pa je počilo kot strela. Razvijalec Rockstar se je očitno prebudil iz spanca, v katerem je smrčal vse od njihove zadnje igre Red Dead Redemption 2 in čez noč najavil težko pričakovani GTA 6.

Očitno so želeli vse svoje oboževalce med časom te krize malce razveseliti in jim ponuditi žarek upanja. Zato je tudi to ta najava prišla iz dobesedno nikjer in treba je reči, da so tudi nas prijetno presenetili. Čeprav se GTA 5 še vedno prodaja izredno dobro, je danes že precej star. Kar malce žalsotno je, da celotni cikel aktualnih konzol nismo dobili niti enega novega GTA naslova. In to se bo sedaj k sreči končno spremenilo, čeprav sumimo, da bo šesti del prispel tudi na konzoli PlayStation 5 ter Xbox One Series X.

Podrobnosti je za zdaj izredno malo. Glede na spodnji napovednik lahko vidimo, da se bo GTA 6 dogajal v preteklosti in v videu nas pozdravi naš stari znanec, ki bo znan vsakemu igričarju. Očitno razvijalec niti ni izgubil svojega občutka za glasbeno spremljavo, saj je ta vzdušna in perfektna za takšen napovednik.

Rockstar naj bi več podrobnosti razodel še ta mesec, do takrat pa si oglejte spodnji uradni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime