The Elder Scrolls Online bo naslednja dva tedna popolnoma brezplačen za igranje

The Elder Scrolls Online oz. ESO med MMO znalci je precej kvaliteten izdelek. Kljub šibkemu začetku leta 2014, je od takrat igra narasla na eno najbolj popularnih MMO izkušenj, saj razvijalec neprestano izdaja nove posodobitve, DLC-je ter prireja zanimive dogodke.

Kmalu bomo dobili tudi povsem novo poglavje Greymoor, ki nas bo spet vrnilo v ledeni objem Skyrim pokrajine. Greymoor DLC bo za PC izšel 18. maja, na konzole pa bo prispel 2. junija. Zaplet tega poglavja nas bo združil z junakinjo Lyris Titanborn in skupaj z drugimi boste morali raziskati novo grožnjo proti Skald kralju Jorunnu.

Preden se bo začelo uradno novo poglavje, bomo lahko raziskali povsem novo nalogo, ki služi nekako za uvod Greymoor poglavja. Dobra novica je, da bo ta serija nalog, ki sestavlja štorijo Dark Heart of Skyrim, brezplačna za igranje vsem, ki si že lastite osnovno igro.

A razvijalec se je odločil, da to ne bo edini zastonjski priboljšek, saj bo od danes igra povsem brezplačna za preizkus prav vsakemu. Tako želijo pridobiti v novo avanturo čimveč novih igralcev, kar iz strani marketinga seveda ni švoh ideja.

Slaba novica je, da bodo PC igralci lahko igro na Steamu brezplačno igrali samo do 6. aprila, medtem ko se bodo konzolaši zabavali do 13. aprila. V tolažbo vam je lahko to, da boste PC uporabniki dobili Greymoor ekspanzijo nekoliko prej.

Pozorno spremljajte Steam, ki naj bi enkrat danes dobil možnost za brezplačno igranje, špil je pa tudi trenutno pošteno znižan in sicer za 60 % na 7,99 €. Konzolni igralci pa vmes pregledujte svoji trgovini ali pa obiščite tole stran, kjer se bo pojavila opcija brezplačnega igranja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime