Ubisoft podarja igro Rayman Legends

Vsako igričarsko darilo med novim koronavirusom je zlata vredno. Tokrat se je z brezplačno dobroto zopet izkazal francoski založnik Ubisoft, ki nas je že presenetil z brezplačnim darilom v obliki igre Child of Light.

Založnik se je namreč odločil, da nas bo čez celotni mesec razveseljeval z različnimi dobrotami kot so brezplačne igre, globoki popusti ter omejeni brezplačni preizkusi. Želijo namreč pomagati vsem ljudem po svetu, ki se trenutno ukvarjajo s težavnim socialnim distanciranjem in jim popestriti domače bivanje. Ubisoft žal ni točno povedal, kaj vse nas čaka v aprilu, a je namignil, da bodo vlogo pri temu igrale tudi popularne Assassin’s Creed igre.

Nova brezplačna igra je tokrat Rayman Legends, ki velja za eno najboljših platformščin, kar smo jih dobili. Razvijalec je v tem naslovu popeljal avanture brezudnega Raymana na naslednjo stopnjo. Igra vsebuje presenetljivo izvirne igralne mehanike in nekatere stopnje vas bodo preprosto odpihnile s svojo originalnostjo.

Za svoj izvod se preprosto odpravite na Uplay in igro registrirajte v knjižnico. Ko bo igra enkrat aktivirana, bo vaša ostala za vedno, a splača se pohiteti. Ponudba bo namreč na voljo samo do 4. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime