Mortal Shell je nova čudovita igra, ki močno spominja na Dark Souls serijo

Razvijalec FromSoftware zaenkrat pridno dela na svoji naslednji igri Elden Ring, o kateri je zaenkrat zelo malo informacij. Njihovi oboževalci upajo, da se bo razvojna ekipa držala svojih načel in da nas čaka še en naslov, ki bo vseboval globoko raziskovanje in odlični bojni sistem, ki je znan iz njihove Dark Souls serije.

Ta je skozi leta pridobila kar nekaj iger, ki so poskušale kopirati njene mehanike in se tako priljubiti igričarski publiki. Ena izmed njih bo očitno tudi prihajajoči naslov Mortal Shell, ki se je pojavil dobesedno od nikjer in včeraj si je igričarska industrija z zanimanjem ogledala njihov prvi napovednik.

Ta je razmeroma kratek, a vseeno prikaže marsikaj. Vizualno nas čaka temačna okolica, ki jo bodo poseljevali zanimivo zasnovani sovragi. Čudovito grafično izrisano okolico bomo raziskovali iz tretje osebe in že par sekund posnetka zadostuje, da se vam v spomin prikličejo igre Dark Souls.

Zgodba pravi, da se bomo zbudili kot prazna duša, ki bo sledila klicu Dark Fatherja. Ta želi k sebi priklicati zveste zasledovalce, med potjo pa boste lahko naselili kože nemrtvih bojevnikov, vmes pa boste morali tudi nabirati svete žleze.

Vse skupaj se sliši presneto zmedeno in je nekaj, kar hudo spominja na Dark Souls, ki svojo zgodbo raje pove preko okoliškega dogajanja in ne neposredno preko vmesnih sekvenc.

Seveda samo lepa grafika in zmedena štorija nista dovolj, da bi pričarali izkušnjo, ki jo zna predstaviti FromSoftware. Bo okolica omogoča raziskovanje in omogočanje bližnjic? Kakšni bodo šefi? Bodo igralni razredi omogočali popolnoma različne igralne izkušnje?

Mortal Shell naj bi izšel enkrat letos, razvijalec pa tudi obljublja odprto beto. Za več novic si lahko ogledate njihovo uradno stran ali pa se pridružite njihovem Discordu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!