Epic Games podarja igri Gone Home in Hob

Veste kateri dan je? Tako je, petek. To pomeni, da je včeraj ob 17.00 založnik Epic Games na voljo postavil nove brezplačne igre, ki si jih lahko aktivirate v njihovi trgovini Epic Store in jih obdržite za vedno.

Tokrat sta se na naših krožnikih znašli zanimivi igri Gone Home in Hob.

Gone Home je eden bolj zanimivih predstavnikov žanra “Walking Simulator”. Ta niša je v igričarski branži nabrala kar nekaj vidnih predstavnikov, skupno vsem tem naslovom pa je to, da je zelo malo igranja in veliko sprehajanja. V Gone Home iz prvoosebnega pogleda nadzorujemo dekle, ki se vrne domov a presenečeno ugotovi, da je njena celotna družina izginila. Naša naloga je, da skozi raziskovanje hiše počasi sestavimo koščke emotivne zgodbe ter pridemo do zanimivega konca. Vaš izvod vas čaka tule.

Druga brezplačna igra je Hob, ki je v bistvu zanimiva platformščina, postavljena v barviti svet. Nadzorujemo junaka z ogromno levico in ne čakajo nas samo platformski izzivi, ampak tudi kakšna zanimiva uganka. Za svojo kopijo se odpravite na naslednjo povezavo.

To pa ni vse, kar je trenutno brezplačno v Epic trgovini. Zastonj lahko prevzamete tudi zabavno družabno igro Drawful 2, ki bo poskrbela za salve smeha med vašimi prijatelji. V enako smer se giba tudi Totally Reliable Delivery Service, ki je kot naročen za preprosto skupinsko igranje, v katerem lahko uživa tudi popoln začetnik.

Gone Home, Hob in Drawful 2 bodo brezplačni do 9. aprila, takrat pa bo na voljo postala nova brezplačna igra – detektivski Sherlock Holmes Crimes and Punishment.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime