Epic ponuja svojo eksluzivo popolnoma brezplačno

Še nimate dovolj brezplačnih iger? Kako je to možno, če pa vas praktično vsak dan že zalagamo z novicami o zastonjskih igrah, ki vam bodo zagotovo popestrile domače bivanje?

V redu, naj vam bo. Tokratna nova brezplačna poslastica prihaja iz vrst trgovine Epic Games in ta je nekaj posebnega. Gre namreč za naslov Totally Reliable Delivery Service, ki je ekskluzivno zavezan samo njihovi platformi. Še več, ta naslov je izšel ravno danes in je že takoj ob izidu brezplačen, nakar bo razvijalec od 8. aprila zanj začel zaračunavati ceno 14,99 €.

Totally Reliable Delivery Service morda ni videti nič posebnega, a v bistvu gre za zelo zabavno igro – še posebej če potrebujete nekaj, kar bi igrali doma s še enim partnerjem ali preko spleta. V igro se lahko naenkrat povežejo štirje igralci, vaša naloga pa je, da po svetu dostavljate različne pakete in se ob tem močno zabavate.

Za ceno 0 € je zadeva več kot priporočljiv nakup. Za svojo kopijo se odpravite na sledečo povezavo in ko igro enkrat aktivirate, bo vaša ostala za vedno. Ko boste že tam, ne pozabite aktivirati še brezplačnih iger World War Z, Tormentor X Punisher, Drawful 2 ter Figment. Ponudba teh iger se izteče danes, ob 17.00 pa jih bosta zamenjali novi brezplačni igri Gone Home in Hob.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime