Sea of Thieves prihaja na Steam

Zaradi nekega čudnega razloga so igre s piratsko tematiko v Sloveniji kar precej popularne. Že nekajkrat sem dobil povpraševanje iz strani bralcev, kje bi se dalo kupiti Microsoftovo igro Sea of Thieves. Ta je namreč njihova eksluziva in jo je bilo moč kupiti samo v njihovi trgovini in v Sloveniji naslova ni bilo moč kupiti. Zakaj? Ni še čisto jasno, a Microsoft Slovenijo obravnava kot tretjerazredno piratsko državo še od časov, ko je izšel Xbox 360 in Microsoft Slovenija je popolnoma neodziven na vsa povpraševanja. Pričakujte kmalu članek tudi o tem.

Kmalu bo konec vsaj tegob okoli igre Sea of Thieves. Špil, ki je originalno izšel leta 2018 v precej slabem stanju, je od takrat dobil ogromno nove vsebine in danes je izkušnja povsem drugačna kot na začetku, saj imajo igralci dejansko kaj za početi med igranjem. Microsoft se je že pred časom odločil, da bodo vse njihove igre prišle tudi na Steam. Tako smo na najbolj priljubljeni digitalni trgovini z igrami že dobili Halo naslove, sedaj pa je napočil čas tudi za gusarski Sea of Thieves.

Najavo je razvijalec Rare sporočil preko Twitterja, žal pa za zdaj še nimajo datuma izida. Verjetno nas ne čaka veliko čakanja, saj je Steam stran že postavljena in tam si lahko igro prenesete med seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime