Očitno bomo to poletje vseeno dobili neko različico sejma E3

Koronavirus je preklical veliko stvari in festivalov. Nedolgo nazaj smo razočarano izvedeli, da je bil The Last of Us Part II prestavljen na neznani datum, še pred tem pa smo vsi objokovali prestavitev sejma E3. Ta se vsako leto zgodi junija v Los Angelesu, letos pa je bil takšen dogodek zaradi nevarnosti koronavirusa prestavljen.

Razvijalci in založniki so zato začeli razmišljati, da bi speljali samo digitalno konferenco. Nekih načrtov še ni nihče od njih javno objavil, dokler se ni včeraj oglasila spletna stran IGN.

Ta je najavila nov dogodek Summer of Gaming, ki bo spočet v partnerstvu z založniki in razvijalci. Med njih lahko prištejemo velika imena, kot so SEGA, Square Enix, 2K, Google Stadia, Twitter, Devolver Digital in THQ Nordic. To partnerstvo se bo zagotovo skozi čas še razširilo, saj je Microsoft v preteklosti že izjavil, da bo podprl vsak projekt, ki bi želel nadomestiti E3, morda pa se vplete tudi Sony.

Razvijalci in založniki bodo prikazali novice glede svojih novih iger, izvedeli pa bomo več tudi o naslednji generaciji konzol.

Summer of Gaming se bo odvil junija, IGN pa bo več novic sporočil skozi sledeče mesece.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime