Gears 5 je brezplačen na Steamu in časa je dovolj, da preigrate vsaj kampanjo

Pri vseh teh brezplačnih igrah, ki jih razvijalci zadnje čase omogočajo samo zato, da bi si malce popestrili karanteno, je napočil čas, da malce darežljivosti pokaže tudi Microsoft.

Ta je v sklopu dogodkov Xbox Free Play Days, ki tradicionalno omogočajo igranje brezplačnih iger vsem naročnikom na servis Xbox Live, za igranje brezplačno ponudil svojo igro Gears 5. Razlika je v tem, da lahko dostop do igre dobi prav vsak, pa čeprav ni naročen na njihovo naročnino.

Zadeva je na voljo tako v Microsoftovi trgovini kot tudi na Steamu. Priporočamo slednjo verzijo, saj je za igranje veliko enostavnejša – preprosto kliknite sledečo povezavo in miško zapeljite nad gumb Play Game. Igra je drugače nenormalno draga, samo za osnovno verzijo boste na Steamu odšteli 70 €.

Gears 5 boste lahko brezplačno igrali vse do 12. aprila, kar je dovolj časa, da preigrate razmeroma kratko, a kvalitetno kampanjo. Prav tako boste lahko dodobra preizkusili večigralstvo, ki je bilo v Gears of War igrah skoraj vedno na visokem nivoju. Za igranje boste tudi nagrajeni, saj bo Microsoft vsakemu, ki bo špil zagnal do 20. aprila, poklonil novo preobleko v obliki profesionalnega rokoborca Dava Bautiste.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime