Tista NVIDIA RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 grafična kartica se na eBayu prodaja za 4.500 $

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o novi nagradni igri, ki sta jo spočela razvijalec CD Projekt RED in podjetje NVIDIA. Plod njunega dela je bila podelitev prav posebne različice grafične kartice RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition. Gre za izjemno redko grafično kartico, katera je ovito v značilno živo-rumeno barvno shemo, ki je postala zaščitni znak igre Cyberpunk 2077.

NVIDIA je naredila samo 200 primerkov te grafične kartice, 77 jih je romalo v roke srečnežev nagradne igre. Ostale bodo razdelili naknadno, skupno vsem pa je bilo to, da zadeve nisi mogel kupiti nikjer, niti jih v roko niso prejeli razni slavni opisovalci tipa Linus.

Zmagovalci nagradne igre se seveda zavedajo, kakšen zaklad so prejeli v svoje roke. Nekateri med njimi bodo svoj izvod pridno čuvali, tisti bolj podjetni pa bodo poskušali od njih nekaj tudi zaslužiti. Tako se je pred kratkim pojavila ravno takšna RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 grafična kartica, ta pa je trenutno v dražbi dosegla številko 4.550 $. To je ogromna cena, saj se “običajne” RTX 2080 Ti kartice prodajajo za okoli jurja in pol, a treba je upoštevati, da dražbe še ni konec, tako da zna biti končna številka še višja.

To tudi ni prva takšna dražba, saj so nedavno na Ebayu v Združenem kraljestvu prodalo 5 takšnih primerkov, cene pa so segale med 2.000 in 5.000 funtov.

Do konca akcije je v času pisanja še 18 ur, tako da če se vam v žepih valja odvečnih par tisočakov, imate še čas, da se zavzamete za svojo kopijo in septembra igrate Cyberpunk 2077 v stilu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime