Twitch: “Naj dihajo!” – dekolteji po novem nimajo omejitev

Twitch je moral znova pretipkati svoja pravila, ki se nanašajo glede golote in oprave vsakega, ki želi na njihovi platformi ustvarjati vsebino. Prejšnji pravilnik je bil namreč v tem segmentu dokaj nejasen in stvari kot so “oblačila morajo biti primerna za restavracije ali trgovine”. Tako si je vsak predstavljal pravila po svoje, kar je nato povzročilo veliko komplikacij.

Prepisana pravila so sedaj veliko bolj nazorna in specifična. Streamerji tako ne smejo biti delno ali popolnoma goli. Za tiste, ki se predstavljajo kot ženske, je nujno, da so bradavice zakrite, ne sme pa se videti tudi spodnje dno oprsja. Dobra novica je, da dekolteji po novem nimajo več omejitev in so lahko tako globoki, kolikor dopuščajo omejitve – samo da ven ne skoči kakšna bradavica.

Vsak proizvajalec vsebine mora zakriti celotne boke in zadnjico. Prosojna ali na pol prosojna oblačila niso dovoljena, saj ne nudijo dovolj velikega kritja. Spodnji posnetek denimo je dovolj velik razlog za kazen.

Tu so tudi izjeme. Če denimo med prenosom v živo pred kamero priteče nepovabljen nagec, streamer ne bo kaznovan, a se mora takoj umakniti iz takšne situacije oziroma to preprečiti. Kopalke so dovoljene, če ste na plaži, prav tako je dovoljeno prikazovanje slikanja po telesu, če le imajo vsi zakrite genitalije in ritnice. Dojenje je še vedno dovoljeno, a to pravilo je znano že od prej.

Nova pravila naj bi odpravila zmedo, ki je do sedaj veljala pri stremerjih, a dvomimo, da se kršitve pravilnika ne bodo pojavljale še naprej.

Bolj podrobno si lahko novi pravilnik ogledate na uradni strani, kjer so razložena tudi navodila glede cosplayerjev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime