World of Warcraft: Shadowlands bo še ta teden dobil alfa različico

Približuje se čas za že 8. razširitev popularnega MMO-ja World of Warcraft in ta ne bi mogla priti ob boljšem času. Igralci so namreč nad zadnjo razširitvijo izpred dveh let – Battle for Azeroth – kar precej razočarani.

Razvijalec Blizzard si za Shadowlands ekspanzijo obeta marsikaj. Čakajo nas ogromne spremembe, saj bo začetna štartna cona povsem drugačna in igralci si bodo za stopnjevanje lahko izbrali eno od sedmih razširitev, zmanjšana pa bo tudi maksimalna stopnja in to kar za polovico: iz 120 na vsega 60. Več lastnosti Shadowlands dodatka si lahko preberete v našem prejšnjem članku.

Še ta teden se bo začela prva zaprta alfa, v kateri se bodo igralci lahko prvič srečali z novo razširitvijo. Na začetku bo na voljo samo prva pokrajina Bastion ter temnica The Necrotic Wake, razvijalec pa bo čez april dodal še območja Revendreth, Torghast in zanimivi Tower of the Damned.

Blizzard bo v igro povrnil tudi uroke in veščine, ki so bile odstranjene in tako bodo igralci imeli več načinov, ki jim bodo omogočali uspešno spopadanje z nevarnostjo Shadowlands sveta. “Dataminerji” bodo zagotovo budno prečesali vse skrite podrobnosti, a Blizzard opozarja, da datoteke vsebujejo veliko na pol dokončanih idej in da je Shadowlands še pošteno v razvoju.

Ko bodo izdane vse pokrajine in popravljeni večji hrošči, bodo strežniki izbrisani in začela beta faza. Ta bo omogočala testiranje večji količini igralcev, saj bo ta zaprta alfa na voljo samo starim računom, ki imajo dober sloves.

Več podrobnosti si lahko preberete na uradni blog strani.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!