The Elder Scrolls Online: Greymoor bo malce zamudil

Eden še redkih uspešnih in živečih MMO-jev The Elder Scrolls Online se pripravlja za lansiranje nove razširitve Greymoore. Ta nas bo zopet vrnila v Skyrim, tam pa bomo morali razkriti temačno skrivnost.

Dodatek naj bi na strežnike prispel 18. maja, a bo žal bo nekoliko zamudil. Bethesda je najavila, da bi jim zoprni koronavirus povzroča kar nekaj preglavic pri delu, ki ga morajo po novem programerji opravljati od doma. Zaradi tega je bila že prestavljena Wastelanders posodobitev za Fallout 76, enako pa se bo zdaj pripetilo tudi za Greymoor ekspanzijo.

Novi datum še ni čisto točno določen, ve se samo, da bo je prestavljen za “okoli en teden”. Tako bomo novo poglavje lahko začeli preigravati najkasneje 25. maja. Na testnih strežnikih se bo dodatek pojavil že 20. aprila, zanimivo pa, da bodo v tej verziji manjkali francoski zvočni igralci. Bethesdi lokalizacija v francoščino ni uspela, ker francoski zvočni podajalci zaradi karantene niso mogli v studiu posneti svojih zvočnih vrstic.

Spodaj si lahko ogledate zadnji napovednik za Greymoor in si tako malce osvežite spomin, na kaj vse nas kmalu čaka.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!