Fallout 76: Wastelanders dobil še zadnji napovednik

Samo še nekaj dni nas loči od popolne prenove igre Fallout 76. Razvijalec Bethesda v brezplačno posodobitev Wastelanders polaga ogromno upov in se želi znova priljubiti igričarski publiki. Kot vemo, je imel Fallout 76 pri izidu ogromno težav s hrošči in nedelujočimi sistemi igre. Bethesda je tako postala tarča zasmehovanja in sedaj si želijo povrniti izgubljeni sloves.

Wastelanders posodobitev bo v apokaliptično okolje prinesla lepo dozo novega življenja. Pojavili se bodo namreč živeči NPC-ji, ki nam bodo dajali zanimive naloge, pokramljali bodo z nami preko dialogov, nekatere med njimi pa bomo lahko vpoklicali tudi v naše vrste in z njimi bomo lahko imeli celo romance. Bethesda želi preko te posodobitve Fallout 76 spremeniti v nekaj, kar bi bilo bolj sorodno s prejšnjimi deli – avanturo, ki jo poganja zgodba.

Wastelanders je bil pred kratkim prestavljen za en teden in ima sedaj napovedan izid za 14. april. Od tega datuma smo samo nekaj dni stran, zato je založnik na YouTube poslal še zadnji napovednik. Ta prikaže marsikaj novega in očitno se bodo vsi prebivalci mukoma trudili v svoje roke dobiti nov zaklad, ki naj bi se skrival pod mestom Appalachia. Čakajo nas različni kulti, banditi in cela gora mutantov, očitno pa se bomo lahko spopadali tudi v nekakšni gladiatorski areni.

Upamo, da Wastelanders res uspe, saj smo že pošteno sestradani novega Fallout naslova in v teh časih bomo vzeli vse, kar nam je ponujeno. Mimogrede, ne pozabite povezati svojih Bethesda in Steam računov, saj boste tako prejeli brezplačen izvod igre za Steam.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime