Fallout 76 boste za Steam prejeli zastonj, pod pogojem, da si igro že lastite v Bethesda trgovini

Zame osebno je eno največjih presenečenj zadnjih let igra Fallout 76. S tem ne mislim na njeno kakovost, saj se ta naslov s težavami ubada že od samega izida, ampak bolj na to, da ta prvi večigralski poizkus založnika Bethesda še vedno živi. Pričakovali bi, da bi po vseh problemih že vrgli puško v koruzo in ugasnili strežnike, a očitno je zadeva nabrala dovolj zvesto občinstvo, da se splača držati prižgane luči in razvijati dodatno vsebino.

Bethesda želi v igro pridobiti nove igralce, zato so se odločili Fallout 76 izdati tudi na platformi Steam. Igra je bila do sedaj ekskluzivno zavezana njihovi platformi Bethesda.net, ki pa je precej osnovna in nima niti približno tolikšnega občinstva, kot ga drži Steam.

Dobra novica je, da obstoječim lastnikom za igranje na Steamu ne bo potrebno znova kupovati igre, ampak jo boste brezplačno prejeli za Steam. Pogoj zato je, da imate igro že kupljeno na Bethesda platformi in da do 12. aprila na sledeči povezavi povežete oba računa skupaj.

Bodite opozorjeni, da igrine valute Atoms in naročnine Fallout 1st med platformami ne boste mogli prenesti. Bo pa moč prenesti vse predmete in orožja, ki ste jih kupili preko trgovine Atomic Shop.

Če boste med 14. in 28. aprilom kupili Fallout 76, boste za darilo prejeli tudi Fallout Classic Collection zbirko iger. Ta vsebuje Fallout, Fallout 2 in Fallout Tactics igre, kar je lep bonus, prva dva dela pa še danes veljata za klasiki, ki se ju splača preigrati.

Fallout 76 bo na Steamu izšel 14. aprila, skladno s tem pa bo izšla tudi največja posodobitev za igro do sedaj. Wastelanders dodatek bo v igro vnesel cel kup nove vsebine in naj bi igro spremenil v nekaj, kar so igralci te franšize zahtevali že od začetka, poleg tega pa bo povsem brezplačen za vse lastnike osnovne igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime