Tisti impresivni Dark Souls klon, Mortal Shell, je dobil par novih posnetkov iz igranja

Morda se spomnite, ko smo pred časom pisali o impresivnem Dark Souls klonu, ki se imenuje Mortal Shell. Igra se je pojavila dobesedno iz nikjer in prvi napovednik nas je pustil dokaj očarane.

Razvijalec Cold Symmetry se več kot očitno zgleduje po seriji Dark Souls. Igranje poteka iz tretje osebe, okolica je temačna in gotska, sovražniki pa nosijo tisto nenavadno podobo, ki nas bo še dolgo preganjala v nočnih morah. Tudi štorija je precej ohlapna, saj bomo lahko prevzemali kože svojih sovražnikov in nabirali svete žleze. Ja, tudi nam ni ravno veliko jasno, a verjetno bomo koščke zgodbe morali med sabo povezati sami.

Kakor je bil napovednik impresiven, je potrebno vzeti v zakup vzeti dejstvo, da na Mortal Shell dela precej majhna ekipa. To pomeni, da zagotovo ne bomo dobili AAA naslova, ki bi ga nam pričaral razvijalec FromSoftware, zato je treba pričakovanja prilagoditi manjšemu proračunu.

To je razvidno tudi iz nove serije posnetkov, ki jih je razvijalec izdal na Twitterju. Gre za precej kratke izsečke, ki prikažejo nekaj boja in sovražnikov. A že iz teh lahko vidimo, da bojevanje izgleda malce površinsko in ne odseva ravno izpiljene kvalitete Dark Souls iger. Vseeno pa nas mora čaka zabaven naslov in če bo ta uspešen, bo razvijalec pridobil dovolj denarcev za izdelavo bolj izpopolnjenega naslednika.

Mortal Shell naj bi izšel v zadnji četrtini letošnjega leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime