Assassin’s Creed 2 bo od 14. aprila dalje povsem brezplačen

Nemška spletna stran MyDealz.de, ki ponavadi na spletu objavlja razne dobre kupčije, je očitno iz nekega dobrega vira dobila eno zelo zanimivo novico. Kot kaže naj bi od 14. aprila dalje založnik Ubisoft ponudil igro Assassin’s Creed 2 popolnoma brezplačno. To pomeni, da jo bomo lahko aktivirali na Uplay računu in jo obdržali za vedno.

To je nato tudi potrdil Daniel Ahmad, ki znan analitik igričarske industrije. Kot vidite na sliki, gre za promocijo na Kitajski in Assassin’s Creed 2 je označen kot brezplačen, medtem ko sta nadaljevanji Brotherhood in Revelations močno znižana.

Ubisoft je že napovedal, da bo skozi april podelil kar nekaj brezplačnih iger in med njimi namigoval tudi na AC franšizo, zato ta govorica niti ni tako divja.

Assassin’s Creed 2 je danes star že 11 let in za mnoge velja kot najboljši del celotne serije. Spremljali smo simpatičnega junaka Ezio Auditore da Firenze, ki je v renesančni Italiji odkrival izvor Assassins gilde. Drugi del je bil precej drugačen od najnovejših avantur Origins in Odyssey, saj je bil veliko večji poudarek na natančno izvedenih umorih, za katere se je bilo treba kar dobro pripraviti, drugače je urno sledila smrt.

Ubisoft zadeve še ni potrdil, a verjetno bo to storil zelo kmalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime