Facebook sedaj omogoča prirejanje turnirjev iz iger

Družbeno omrežje Facebook želi biti vse. Želi biti središče vaših socialnih stikov. Želi biti trg ponudbe različnih služb. Želi biti spletna tržnica in svojo roko želijo vmešati tudi v igričarske vode.

To slednje jim ne gre ravno od rok, saj Facebook Gaming nikakor noče zaživeti in dobiti prave veljave med streamerji in gledalci. A ne želijo se predati in pred kratkim so končno izdali ven nekaj, česar ostale platforme še ne ponujajo.

Gre za platformo, preko katere lahko na enostaven način organiziramo turnirje spletnih iger. Takšne zadeve sicer že obstajajo, a sami lahko priznamo, da je delo s konkurenčnimi proizvodi med organizacijo turnirja prava muka. Težave se že pojavijo, ko moraš tekmovalca prisiliti, da ustvari račun pri določenem ponudniku tipa Mayhem, nato pa ga moraš še naučiti uporabljati nov program.

V nasprotju s tem Facebook ne zahteva ustvarjanja novega računa, saj ga praktično vsi že imajo, uporabniški vmesnik pa je povsem preprost. Zadeva je zaenkrat še v beta testiranju, za zdaj pa omogoča prilagajanje glede na število tekmovalcev, datumsko razporejanje in različne formate tekmovanja kot so takojšnje izpadanje, izpadanje na dve tekmi, “Round robin” ali pa “Free for All”.

Na platformi lahko vidite tudi sorodne turnirje, ki še omogočajo pridružitev in trenutne prenose v živo.

Zadeva že lahko preizkusite, preprosto se odpravite na sledečo povezavo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime