Total War: Shogun 2 bo konec tega meseca povsem brezplačen

Če se želite potopiti v svet japonske zgodovine in si z zanimanjem ogledujete strategijo Total War: Shogun 2, vas prosimo za malce potrpljenja. Založnik SEGA in razvijalec Creative Assembly sta se namreč odločila, da bosta konec meseca igro ponudila povsem brezplačno in ko jo boste enkrat aktivirali, jo boste lahko obdržali za vedno. Akcija bo potekala med 27. aprilom in 1. majem.

Shogun 2 je danes star že devet let in pri mnogih velja kot najboljši del serije. Igra je kasneje dobila tudi večjo razširitev Rise of the Samurai, ki je igri dodala še več dodatne vsebine in povsem novo kampanjo. Dodatki verjetno ne bodo brezplačni, a tudi samo osnovna igra vam lahko ponudi ure in ure taktične zabave. Poleg tega pa naslov še vedno nudi osupljivo dobro grafično podobo, ki je skozi leta le malo zastarala.

Ta mesec nas očitno čaka kar nekaj brezplačnih dobrot. Kmalu se lahko veselite brezplačnega izvoda igre Assassin’s Creed 2, Epic Games pa še vedno ponuja svojo dozo tedenskih brezplačnih dobrot.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s...

Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes...

Smo res dobili prve slike igre Starfield?

Razvijalec Bethesda, znan po svojih Elder Scrolls in Fallout igrah, se je po 25 letih odločil izdelati en povsem originalen naslov. To...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!