Total War: Shogun 2 bo konec tega meseca povsem brezplačen

Če se želite potopiti v svet japonske zgodovine in si z zanimanjem ogledujete strategijo Total War: Shogun 2, vas prosimo za malce potrpljenja. Založnik SEGA in razvijalec Creative Assembly sta se namreč odločila, da bosta konec meseca igro ponudila povsem brezplačno in ko jo boste enkrat aktivirali, jo boste lahko obdržali za vedno. Akcija bo potekala med 27. aprilom in 1. majem.

Shogun 2 je danes star že devet let in pri mnogih velja kot najboljši del serije. Igra je kasneje dobila tudi večjo razširitev Rise of the Samurai, ki je igri dodala še več dodatne vsebine in povsem novo kampanjo. Dodatki verjetno ne bodo brezplačni, a tudi samo osnovna igra vam lahko ponudi ure in ure taktične zabave. Poleg tega pa naslov še vedno nudi osupljivo dobro grafično podobo, ki je skozi leta le malo zastarala.

Ta mesec nas očitno čaka kar nekaj brezplačnih dobrot. Kmalu se lahko veselite brezplačnega izvoda igre Assassin’s Creed 2, Epic Games pa še vedno ponuja svojo dozo tedenskih brezplačnih dobrot.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime