Assassin’s Creed 2 je sedaj brezplačen

Kakor smo vam obljubili, se je tudi zgodilo. Založnik Ubisoft je pravkar ponudil Assassin’s Creed 2 popolnoma brezplačno vsem PC igralcem na svoji Uplay platformi.

Vse kar morate storiti je, da obiščete naslednjo povezavo in si igro aktivirate na svojem računu. Ko boste to enkrat naredili, bo špil ostal v vaši knjižnici za vedno. Akcije bo konec že 17. aprila, zato se splača pohiteti!

Veliko ljudi ima Assassin’s Creed 2 za najboljši del celotne franšize. Glavni karakter Ezio Auditore da Firenze je bil tako presneto simpatičen, da je dobil še dve svoji igri Revelations in Brotherhood. Ta trilogija je nato tudi zaključila sodobno zgodbo Desmond Milesa, tretji del pa je nato začel skoraj povsem novo štorijo.

Assassin’s Creed 2 je sicer danes nekoliko star, saj je izšel davnega leta 2009, a je še vedno vreden preizkusa, še posebej za to ceno. Drugi del je tudi povsem drugačen od sodobnih izdaj Origins in Odyssey, saj se osredotoči na veliko manjšo mapo in ima drugačen boj. Poleg tega se dejansko počutiš kot najeti morilec in ne neki bojevnik, ki za sabo pusti cele gore trupel.

Ubisoft trenutno drži ogromno razprodajo vseh Assassin’s Creed naslovov. Origins si lahko denimo pridobite za samo 15 €, najnovejši del Odyseey pa za samo 19,80 €. Celotno kolekcijo AC iger si lahko ogledate tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime