Gears Tactics dobil še zadnji napovednik pred izidom

Morda se sploh ne zavedate, da bomo zelo kmalu dobili nov del Gears of War franšize, le da bo ta precej drugačen od vseh drugih iger v seriji.

Gears Tactics je namreč taktična strategija s poteznim bojem, ki močno spominja na XCOM naslove. Razlika je v tem, da ima Tactics precej boljšo zgodbo in da se dogaja v Gears of War vesolju. To pomeni, da nas čakajo raznovrstni sovragi, ki jih bomo rezali z motornimi žagami, ki so priročno prilepljene na naša orožja.

Kot je v navadi za takšne taktične igre, bo veliko štelo pametno razporejanje naše ekipe, ogromno vlogo pri uspehu pa bo igral teren in naša sposobnost skrivanja za zakloni. Lahko bomo tudi nadgrajevali sposobnosti svojih vojakov in jim izboljševali opremo, kar nas bo naredilo konkurenčne na bojišču.

Prvi predogledi iger so spodbudni in zaradi vseh prestavljenih naslovov, ki smo jih utrpeli v tej pomladi, je Gears Tactics dejansko postal eden bolj pričakovanih naslovov. Potrpežljivo čakamo na 28. april, ko bo igra izšla za konzolo Xbox One in PC.

Špil je na voljo tudi na Steamu, a tam nosi kriminalno visoko ceno 69,99 €. Tako se bolj splača naročiti Microsoftov naročniški servis Game Pass, ki bo omogočal preigravanje igre na dan izida.

Zadnji napovednik si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!