Nas kmalu čaka Crysis predelava?

Kar težko je verjeti, da mineva že kar 13 let, odkar je na PC-je prvič prispel Crysis in za večno spremenil grafične standarde vseh iger. Crysis je bil za svoj čas tako revolucionaren na področju grafike in tako pred svojim časom, da je špil še danes presneto impresiven – še posebej če nanj namestimo nekaj modifikacij.

Crysis je nato izrodil še dve nadaljevanji, žal pa nobeno od njih ni bilo tako uspešno kot izvirnik. Crysis franšiza je tako potihnila za dolgo časa in se zbudila marca letos. Razvijalec Cytek je namreč izdal video glede svojega pogona CryEngine in v njem prikazal njegov postopni razvoj čez leta. A v posnetku lahko na koncu opazimo slavno začetno sceno iz igre Crysis, ko prvič vidimo res vse lepote te igre in nekateri ugibajo, da je to posnetek iz predelave, ki vsebuje dodatne grafične učinke.

Razvijalec je 1. aprila na spletni strani crysis.com na ogled postavil novo sliko, ki kaže samo vojaka Nomada – glavnega junaka originalne igre. Vsi so vzeli to kot samo prvoaprilsko potegavščino, a stran stoji še danes, pa čeprav se je praznik norcev odvil 2 tedna nazaj.

Včeraj se je ponovno zbudil uradni Twitter račun, ki je bil v mirovanju vse od leta 2016. Po vsem tem času je objavil preprosti status “Prejemam podatke” in ničesar drugega.

Vse to dogajanje skoraj zagotovo pomeni, da se Crysis franšiza zopet prebuja. Stavimo, da ne bomo dobili novega dela ampak prej samo predelavo, a kdo ve, kaj vse ima v načrtih Crytek. Glede na to, da bi se moral čez dva meseca odviti sedaj odpovedani E3 festival, je imel morda razvijalec pripravljeno najavo za takrat, tako da morda dobimo uradno obvestilo glede igre še pred junijem.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

World of Warcraft: Shadowlands bo naslednji teden stopil v beto, jeseni pa nas čaka polni izid

Novi dodatek Shadowlands bo močno spremenil igranje World of Warcrafta, saj bo s sabo prinesel kup sprememb, ki bodo spremenile že sam...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!