Grounded dobil nov, 20 minut dolgi igralni posnetek

O Grounded, novi preživetveni igri razvijalca Obsidian, smo že pisali. Ta naslov se bo malce razlikoval od sorodnih preživetvenih naslovov, saj nas bo nekdo pomanjšal na zelo majhno velikost in nas postavil na travnik za hišo, ki se iz lepe zelenice spremeni v krvoločno okolico, kjer nas lahko ubije prav vsaka stvar.

Včeraj smo dobili nov igralni posnetek, ki prikaže 20 minut preigravanja igre. Kot lahko vidimo bo imel Grounded klasične preživetvene mehanike kot sta lakota in žeja, treba pa bo skrbeti tudi za našo vzdržljivost. Če na te merilnike ne bomo pazili, nas bo doletela smrt, a kazen ne bo prevelika. Vse nabrane predmete boste lahko dobili nazaj, vse kar morate narediti je, da se odpravite nazaj do točke pogina in poberete svoj nahrbtnik.

Treba bo tudi nabirati surovine, saj bo grajenje našega oporišča precej pomembna naloga. Ne smemo pozabiti tudi na boj, kjer se nam bodo po robu postavile mravlje in tudi močnejši sovražniki kot so pajki. K sreči se razvijalec zaveda, da imajo nekateri do teh velike fobije, zato je v izdelavi igralni način, ki bo pajke nadomestil z nečim drugim.

Prisotna bo tudi zanimiva zgodba, v kateri bomo poskušali izvedeti, kdo za vraga nas je sploh pomanjšal in zaradi česa smo si prislužili tako okrutno kazen.

Grounded izide 28. julija, a kot je v navadi za preživetvene igre, ga bomo sprva lahko igrali samo v načinu Zgodnjega dostopa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime