Sony podarja prve tri Uncharted igre in Journey popolnoma brezplačno!

Sony je začel novo iniciativo Play at Home, ki si prizadeva popestriti dneve karantene celotne PlayStation skupnosti. V te namene so se odločili svoje igralce razveseliti z brezplačnimi igrami in zastonj so ponudili prave poslastice.

Od jutri dalje boste lahko v trgovini prevzeli zbirko iger Uncharted: The Nathan Drake Collection ter igro Journey popolnoma brezplačno in ko jih boste enkrat aktivirali, bodo v vaši knjižnici ostale za vedno.

The Nathan Drake Collection vsebuje prve tri Uncharted igre, ki so bile predelane v boljšo vizualno podobo za konzolo PlayStation 4. Kolekcija sicer spada pod klasike PlayStation Hits in navadno stane 20 €, kar naredi iz te akcije odlično kupčijo. Če še niste nikoli preigrali avantur Nathan Draka, potem vedite, da zamujate ogromno, saj Uncharted igre veljajo za ene najboljših PlayStation ekskluziv.

O Journey smo že pisali. Gre za umirjen naslov, v katerem se v bistvu samo sprehajate in raziskujete čudovito okolico, glavna naloga te igre pa je predvsem to, da igralca sprosti in ga pripelje do stanja nirvane. Špil je bil sprva PlayStation ekskluziva, junija pa prihaja tudi na Steam.

Kot del iniciative bo Sony ustanovil tudi 10 milijonov dolarjev vredni sklad, ki bo pomagal vsem indie razvijalcem, ki jih je trenutno kriza s koronavirusom močno udarila po žepu. Ta denar naj bi jim pomagal, da ostanejo v igričarskem poslu, detajlov te pomoči pa še niso razkrili.

Uncharted: The Nathan Drake Collection boste lahko prevzeli tule, Journey pa prek sledeče povezave. Akcija se bo začela jutri ob 5.00 zjutraj, čas za aktivacijo pa bo potekel 5. maja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime