Myst naj bi dobil svojo TV serijo

Mlajši igralci verjetno sploh ne veste, kaj pomeni ime Myst in kdo bi jim zameril. Myst je namreč že precej star, a si je njega dni prislužil kultni status in se prodal v ogromnih nakladah. Gre za serijo avantur, kjer v bistvu ne delate ničesar drugega, kot pa da se selite med statičnimi scenami, klikate po predmetih in poskušate razrešiti zaguljene uganke.

Te igre so postale znane predvsem po svoji težavnosti. Uganke namreč velikokrat niso imele veliko smisla, špil pa tudi igralcu ni želel dati skoraj nobenega namiga. Potegneš nekje ročico in s tem naj bi sprožil nekaj, a se ti ne sanja česa. Puljenje las zagotovljeno.

Se to ne sliši kot nekaj, kar bi bilo odlično za televizijo? Ne? No, produkcijska hiša Village Roadshow ni tega mnenja. Po poročanju spletne strani Deadline naj bi najeli scenaristko Ashley Edward Miller, ki je nazadnje delala na filmu X-Men: First Class in ta naj bi napisala pilota za novo Myst serijo.

Ta naj bi raziskala zgodbo Myst sveta, ki je bila vsekakor zanimiva, če se je igralcu uspelo prebiti čez vse uganke. Village Roadshow naj bi imel za franšizo velike načrte, saj želijo narediti vsaj še film in razširiti mitologijo Myst sveta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime