Sedaj lahko dobite beta ključ od vsakega Valorant prenosa v živo

Popularnost igre Valorant še kar ne pojenja, pa čeprav je naslov še vedno samo v zaprti beta fazi. Valorant je neprestano na vrhu Twitch gledanosti, saj se je razvijalec Riot odločil za zelo premeteno promocijsko potezo.

Pridružite se slovenski Valorant skupnosti!

Če želite sodelovati v zaprtem beta testiranju, si boste namreč najprej morali pridobiti ključ, ki pa ga lahko dobite samo preko gledanja Twitch prenosov v živo. Še vedno ni jasno, koliko časa je točno treba gledati določen prenos, a slej kot prej se vam bo nasmehnila sreča in v nabiralnik boste dobili prav svoj ključ.

Riot se je odločil malce spremeniti svoj pristop do razpečevanja teh ključev. Ne, niso povečali njihovo količino, a so omogočili, da je lahko do beta ključev razpošiljanja upravičen vsak streamer. Prej ste namreč dostop do igre lahko pridobili samo s spremljanjem prenosov tistih največjih streamerjev tipa Pokimane, sedaj pa temu ni več tako. Razvijalec je vse podrobnosti razložil na uradni strani in sedaj lahko svojo podporo date tudi kakšni manjši Twitch ribi – brez strahu, da bi zaradi tega zgrešili svojo priložnost.

Riot je nedavno zaradi velikega navala povečal moč strežnikov za 25 %, beta dostop pa želijo postopoma razširiti tudi v druge regije kot sta Južna Amerika in Koreja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime