Uncharted: The Nathan Drake Collection in Journey sedaj brezplačna

Kot smo že pisali, je Sony ponudil kot del nove pobude Play At Home včeraj napovedal, da bodo vsi igralci prejeli svojo brezplačno kopijo igre Uncharted: The Nathan Drake Collection in Journey.

Igri sta se za prevzem odklenili danes zjutraj in sta sedaj na voljo za brezplačni prevzem.

The Nathan Drake Collection vsebuje prve tri Uncharted igre, ki so obvezne za preigravanje vsakega imetnika PlayStation 4 konzole. Prvi trije deli so originalno izšli za konzolo PlayStation 3, a so bile predelane za sodobni sistem. Poleg grafične nadgradnje je razvijalec Naughty Dog predelal tudi sistem streljanja in tega približal sodobnim standardom.

Uncharted: The Nathan Drake Collection lahko prevzamete na sledeči povezavi.

Journey je čisto nasprotje Uncharted iger. Tu ni nobenega streljanja ali pa pretepanja zlobcev, saj je vaša naloga samo sprehajanje in sproščanje. Dodana je tudi večigralska komponenta, če morda želite doseči Nirvano skupaj s še enim prijateljem.

Journey lahko prevzamete tukaj.

Ko boste obe igri aktivirali, bosta za vaši ostali za vedno. Časa za prevzem darila je na pretek, saj se ponudba zaključi šele 5. maja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!