Danes bi moral iziti Cyberpunk 2077, namesto tega bomo dobili grd kontroler

Kar malce težko verjamemo, da bi moral biti 17. april tisti sveti dan, ko bi nas v fizičnih in digitalnih trgovinah pričakala težko pričakovana igra Cyberpunk 2077.

Ta je bila že nekaj časa nazaj prestavljena na september in razvijalec CD Projekt RED nas od takrat hrani z majhnimi novicami in nagradnimi igrami.

Včeraj se je začelo novo draženje glede tega naslova. Najprej je Xbox uradni Twitter profil prikazal nekakšen skrivnosten video in obiskovalci uradne Xbox strani so nato opazili, da je bila stran “shekana”. Ob trenutnem obisku vas pričaka oznanilo, da se vrnete na stran čez 4 dni in očitno nas bo takrat pričakala nekakšna nova najava. Več kot očitno se gre nekaj v povezavi s Cyberpunk 2077.

Vendar ta najava ne bo nič posebnega. Glede na Twitter profil uporabnika Dudeman127 bo Microsoft izdal novo Xbox One X konzolo, ki bo tematsko obarvana v barve igre Cyberpunk 2077. To dodatno potrjuje tudi nov vnos v kanadskem Amazonu, ki je kazal sliko novega Xbox kontrolerja. Vnos je bil izbrisan iz trgovine, a nekdo je sliko hitro zajel in spodaj si lahko ogledate kontroler, ki je po mojem mnenju presneto grd.

Na ploščku lahko vidite napis Arasaka, to pa je firma iz Japonske, ki bo v igri Cyberpunk 2077 igrala veliko vlogo. Žal pa mi ni ravno všeč njihova barvna paleta, ki da Xbox One kontrolerju poceni izgled.

V nasprotju s tem je sama konzola zasnovana bolje in ima vsaj nekaj barve. Prepoznavni znak Cyberpunka je namreč ravno tista kričeča rumena barva, ki pa skoraj povsem manjka na tem precej dolgočasno izgledajočem paketu.

Dodatek: zadeva je sedaj uradna, spodaj uradni napovednik.

Cyberpunk 2077 izide 17. septembra, do takrat pa lahko še vedno sodelujete v zanimivi nagradni igri, ki je tematsko precej bolje izvedena od Microsoftove ponudbe.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime