Obvladaš Photoshop? Oblikuj Cyberpunk 2077 PC ohišje in razvijalec CD Projekt RED te bo nagradil s pošastnim novim PC-jem

Razvijalec CDPR se kopa v denarju, saj je nedavno postal najbolj vredno podjetje na Poljskem. Zakaj ne bi torej malo tega silnega bogastva podelili med svoje zveste oboževalce?

Odločili so se narediti novo nagradno igro Cyber-Up Your PC, v kateri lahko sodeluje vsak, ki ima v sebi vsaj malo oblikovalske žilice.

Tekmovanje je precej preprosto. Na sledeči strani prenesete datoteke in se spravite k ustvarjanju. Vaša naloga je, da ustvarite čimbolj unikatno PC ohišje, ki je zasnovano na temeljih ohišja Alienware Aurora R9.

Pri oblikovanju se morate držati nekaterih pravil, saj denimo ne smete prekriti ventilacije ali pa Alienware logotipa ter osvetlitve na sprednji strani. A to niso prevelike omejitve in še vedno lahko daste svoji domišljiji prosto pot.

Poskrbljeno bo tudi za res slastne nagrade.

Zmagovalec bo dobil resnično pošast od PC-ja, samo poglejte si spodnje specifikacije.

Vidite tisto grafično na desni? To je prav posebna verzija RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 grafične kartice, ki na Ebayu dosega zavidljivo ceno.

Tisti, ki se bodo uvrstili med prvih 5, bodo domov odnesli Alienware Area-51m prenosnik, ki tudi ni ravno za odmet.

Morda najboljša stvar pri tem celem tekmovanju je to, da bo prvih pet uvrščenih dobilo priložnost svoje zamišljene skice pretvoriti v resničnost. CDPR jih bo namreč povezal z modderji in skupaj z njimi bo njihovo ohišje postalo resnično, prisotni pa bodo tudi pri samem ustvarjanju. Če vam je takšno oblikovanje hobi, je to naravnost sanjska priložnost.

Več pravil si lahko preberete na uradni strani, svoj dizajn pa morate oddati pred 17. majem, žirija pa bo zmagovalce razglasila 29. maja.

Razvijalec je pred kratkim še potrdil, da trenutna situacija glede koronavirusa ne bo vplivala na razvoj Cyberpunka 2077 in ta bo tako še vedno izšel 17. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime