Bloodborne v Dark Souls 3? Seveda, vse je možno na PC-ju!

Če ste zapriseženi PC igralec, potem ste zadnja leta zagotovo hudo ljubosumno gledali PlayStation 4 ekskluzive. Sony je to generacijo res zadel v polno in izdal lepo število iger, ki so same po sebi vredne nabave njihovega sistema.

Ena takšnih iger je zagotovo Bloodborne, ki jo je razvil japonski razvijalec FromSoftware. Ta je znan predvsem po svoji seriji Dark Souls in Bloodborne si vsekakor s to franšizo deli določene podobnosti, a se po drugi strani spet močno razlikuje. Špil je namreč veliko hitrejši in daje večji poudarek na hitro napadanje in izmikanje, medtem ko so Dark Souls igre počasnejše in se zanašajo na taktično branjenje in iskanje priložnosti za udarec.

Kako bi torej izgledal združek teh dveh naslovov? Zahvaljujoč modifikaciji Hunter’s Combat na to vprašanje ni več treba iskati odgovorov.

Hunter’s Combat ni samo modifikacija, ki bi prenesla glavni lik iz Bloodborna v Dark Souls 3, ampak spremeni tudi bojevanje. Novi lik je precej bolj okreten in hitrejši, na kar Dark Souls nasprotniki niso bili pripravljeni. Razvijalec je celo predelal uporabniški vmesnik in vdelal animacijo za špikanje z epruvetami krvi.

Dodana so tudi nekatera značilna Bloodborne orožja in tudi pištola. Slednja je v zadnji posodobitvi celo dobila sposobnost izstreljevanja nabojev in kdo ve, kaj nas še čaka v prihodnosti. Modifikacija je namreč trenutno še v razvoju (zadnja verzija je 0.83) in avtor obljublja še veliko novosti, med katerimi bodo tudi nova orožja in različne preobleke.

Če vam je modifikacija zbudila željo po preigravanju, potem le obiščite sledečo povezavo ter jo aktivirajte na svoji Dark Souls 3 inštalaciji.

Mimogrede, če si res ne morete privoščiti PlayStation 4 konzole, potem je edina opcija, da izkusite igro na PC-ju preko igranja na servisu PlayStation Now. Kako zadevo omogočiti v Sloveniji, si preberite v sledečem članku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime