Sedaj lahko preko PlayStation Now na PC-ju igrate igre kot so God of War in Uncharted 4 za 10 € mesečno

O Sonyjevem servisu PlayStation Now smo že pisali. Gre za pretočno platformo, ki za mesečno naročnino ponuja igranje PlayStation iger na PC-ju, vse kar potrebujete pa je sorazmerno močan računalnik ter stabilno internetno povezavo.

Sony se je sedaj odločil, da močno zniža ceno tega servisa in to za kar polovico. Prej je mesečna naročnina veljala 19,99 €, po novem pa bodo igralci morali odšteti samo 9,99 €. Razlog za to je seveda konkurenca, saj dandanes vsi založniki uporabljajo nek način naročnine. Šampion na temu področju je Microsoftov Game Pass, ki trenutno drži promocijo, kjer lahko samo za 2 € za dva meseca pridobite več kot 100 iger, ki jih lahko nato igrate na PC-ju in tudi konzoli Xbox One.

Sony je tudi razširil svojo ponudbo iger. Za omejen čas bodo lahko naročniki pridobili dostop do popularnih iger kot so God of War, Uncharted 4 in GTA V. Ti se pridružujejo ogromni zbirki že obstoječe ponudbe, s to razliko, da bodo ti trije naslovi na voljo samo do 2. januarja 2020, takrat pa na platformo prispejo drugi naslovi.

Vse lepo in prav, vendar obstajajo minusi. Sony je sicer ponudbo razširil na 19 teritorijev po svetu, a med njimi žal še vedno ni Slovenije. Blokado lahko zaobidemo tako, da ustvarimo račun, ki izvira iz ene izmed podprtih držav, postopek tega pa lahko preberete v sledečem članku. Med drugim lahko najprej izkoristimo eno tedenski brezplačni preizkus in se tako prepričamo, če je zadeva sploh za nas.

Sony je za PlayStation Now storitev spočel tudi nov napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime