Potrebujete nekaj za sproščanje? Preizkusite Skyrim ASMR posnetke

ASMR kratica označuje Autonomous Sensory Meridian Response in gre za tisti občutek, ki vam prijetno požgečka možgane in pošlje srh po vsem telesu. Vsaka oseba ima svoje ASMR sprožilnike in YouTube ima nekaj za vsakega.

Poskrbljeno je tudi za igričarje, specifično za tiste, ki so v popularni igri Skyrim pustili že stotin ur svojega življenja. Morda se med lovljenjem zmajev in treskanjem goblinskih betic sploh niste zavedali, kako ima Skyrim naravnost čudovito naravo, ki ne služi samo nabiranju izkušenj, ampak tudi sproščanju.

Tega se zaveda tudi popularni kanal TheASMRnerd, ki je začel proizvajati ASMR posnetke iz igre Skyrim daljnega leta 2013. Od takrat je nabral že ogromno različnih epizod, te pa so sestavljene od sprehajanja po raznoliki okolici in branja map, oboje pa je pospremljeno z njegovim umirjenim šepetanjem in opisovanjem sveta.

Pri igranju je uporabil tudi nekaj modifikacij, še posebej takšnih, ki izboljšajo grafično in zvočno podobo igre. Ko se sprehajaš po gozdu in slišiš čivkanje ptičev in šumenje potoka se res hitro preseliš v domači fantazijski svet, v katerem si preživel že čisto preveč časa.

Ogledate si lahko tudi kanal ASMRplays, ki je prej opisanemu YouTuberju precej podoben, a se razlikuje v enem pomembnem vidiku. TheASMRnerd namreč uporabi goljufijo za nevidnost, kar pomeni, da ga ne vidijo ne sovražniki ne okoliški prebivalci. S tem se izogni boju, ki bi znal zmotiti vaše umirjanje, okoliški stražarji pa tako tudi ne čvekajo o puščicah v kolenu. ASMRplays po drugi strani pusti bojevanje omogočeno, kar pripelje do nekoliko drugačne izkušnje, ponuja pa tudi ASMR posnetke iz drugih iger.

Ne glede na to, kateri od teh dveh kanalov vam je bolj všeč, je pomembno samo to, da imate izbiro. Če vam je odveč moško šepetanje in bi raje slišali kaj ženskega, potem si lahko ogledate spodnji posnetek od JubileeWhispers. Punca ima kar nekaj Skyrim ASMR videov, eden od njih je celo ASMR “Speedrun”, v katerem poskuša premagati igro čim bolj hitro.

Kot smo rekli na začetku: za vsakega se najde nekaj, samo odkriti morate svoj sprožilnik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime