Se spomnite tistega PC-ja, ki ga je PewDiePie dobil od Linusa? Dostavna služba ga je dostavila pokvarjenega

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o prav posebnem PC-ju, ki ga je znani YouTuber Linus sestavil za še bolj popularnega Šveda Felix Kjellberga, bolj znanega pod vzdevkom PewDiePie?

Linus je v sestavljanje tega računalnika vložil kar nekaj napora. Ohišje je bilo izdelano po meri in je oblikovano v obliki Minecraft zelenega Creeperja, ta pa celo vsebuje poseben mehanski del, ki ga lahko sprožimo z daljincem in takrat se glava ohišja zaziba na vzmeti.

V notranjosti PC-ja se nahajajo impresivne komponente, a žal je bil celotni paket pod precejšnjim udarom. Felixu je namreč paket dostavila dostavna služba, ki pa ni bila s pošiljko nič kaj preveč nežna.

Čeprav je PC prišel precej dobro zavarovan, to očitno ni bilo dovolj. To je opazil tudi PewDiePie, ko je škatlo razpakiral in odkril, da ni vse tako, kot bi moralo biti. Matična plošča sploh ni bila več pričvrščena in v posnetku lahko celo vidimo, da je rahlo ukrivljena. Očitno se je paket peljal skozi neko minsko polje, saj je nekdo moral s precejšnjo silo udariti ob PC.

Posnetek se žal konča, še preden PewDiePie prižge svoje darilo, kar verjetno pomeni, da je potrebno kakšno večje popravilo. Šved bo verjetno spočel nov posnetek, ko bo Creeper nared za akcijo. Če so poškodovani strojni deli, se bo te že dalo zamenjati, k sreči pa ohišje očitno ni utrpelo večjih poškodb.

Nad situacijo je bil razočaran tudi Linus, ki je na Twitterju zapisal, da ima že dolgo časa strah pred pošiljanjem paketov in ti so se sedaj uresničili.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime