System Shock 3 naj bi bil še živ

Dobre novice za vse tiste, ki že 21 let čakate na nov uradni del System Shock franšize.

Podpredsednik marketinga pri razvijalcu OtherSide Entertainment, Walter Somol, je namreč na uradnem forumu izjavil, da je projekt še vedno živ in da se razvojna ekipa veseli dela na trenutnem konceptu. Žal kaj več ni izdal, vemo samo, da bo naslov razvit na pogonu Unreal Engine 4 in da ima unikatno podobo.

Vendar je zagotovo projekt v škripcih, saj že dolgo krožijo dobro podprte govorice, da je že dolgo nazaj zmanjkalo denarja in da so odpustili dobršen del ekipe. Morda je System Shock 3 pred kratkim dobil nove investitorje? Če bi bilo vse v redu, bi OtherSide zagotovo že prej odpravil govorice z uradno izjavo, namesto da so oboževalce kar dva meseca pustili v negotovosti. Prav tako Walter ni nič povedal glede pomembnih članov ekipe, ki so že dolgo časa nazaj tudi posodobili svoje LinkedInove profile z novimi zaposlitvami. Warren Spector, idejni oče System Shocka in Deus Exa, je še vedno pripisan projektu, ki ga morda nad vodo drži samo še njegovo slavno ime.

No, verjemimo jim na besedo in System Shock 3 očitno še vedno živi, a razvoj se je trenutno upočasnil, saj vsi delajo od doma. Upamo, da kmalu dobimo kakšne konkretne informacije, do takrat pa se lahko zabavamo s spodnjim dražilnikom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime