Ubisoft dela na filmu o upokojencih, ki poskušajo uspeti v svetu ešporta

Francoski založnik Ubisoft te dni navidez nima ravno veliko projektov. Njihova zadnja igra Ghost Recon Wildlands je namreč tako razočarala, da se je založnik odločil zamakniti vse svoje igre za nekaj mesec in tako že nekaj časa nismo dobili novega Ubisoft naslova, naslednji Assassin’s Creed pa za zdaj še vedno ostaja uganka.

Watch Dogs risanka bo precej drugačna od iger.

Vendar to ne pomeni, da Francozi ne delajo ničesar. Dejavni so namreč na filmskem in televizijskem področju. Oznanili so, da bo Watch Dogs dobil družinsko prijazno risano serijo, prav tako bo v risankast okvir preseljen Far Cry 3: Blood Dragon in to preko nove serije Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe.

Ubisoft je bil tudi močno prisoten v solidni komediji Mythic Quest: Raven’s Banquet, ki se je dogajala v industriji videoiger, za posnetke pa so bili uporabljeni izseki iz njihovih špilov kot sta For Honor ter Assassin’s Creed.

Sedaj se pripravljajo na zagon novega projekta, ki pa se bo vrtel v svetu ešporta. Za film so najeli režiserja Abby Kohn in Marca Silversteina, zgodba pa se bo vrtela okoli upokojencev, ki želijo zavladati svetu ešporta, ki ga poseljujejo mlajši tekmovalci.

Film ne bo popolna izmišljotina. Obstaja namreč Counter-Strike profesionalna ešportna ekipa Silver Snipers, ki so bili dodobra popisani v sledečem Wall Street Journal članku in pravice do njega je za izrabo v filmu pred kratkim kupil Ubisoft. To nakazuje na to, da bo novi projekt držal neko dozo realizma, Srebrni ostrostrelci pa bodo s scenaristi zagotovo podelili svoje zgodbe glede ovir, na katere so naleteli pri udejstvovanju v profesionalnih ešport vodah. Scenarij se piše kar sam od sebe.

Novi film za zdaj še nima naslova, zanimivo pa bo videti, ali si bodo za njegove namene uporabili kakšno izmišljeno igro ali pa bodo uporabili kakšen svoj naslov, kot je denimo Rainbow Six Siege.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime