Nesramna Twitch streamerka se danes že opravičuje

Včeraj smo pisali o Twitch streamerki InvaderVie, ki je dobila brihtno idejo, da bi do večjega števila donacij prišla tako, da začne preprosto poniževati vse svoje gledalce.

V času koronavirusa, ko ljudje ne vedno točno kako bodo plačali osnovne surovine za preživetje, se je njej zdelo pametno dvigniti svoj glas glede donacij. Med njenim razmišljanjem so bile pogruntavščine kot so “če nimaš 5 $ za donacijo ne bi smel gledati Twitcha” in “vsi, ki se pritožujete, verjetno sedite doma in divje potiho masturbirate, medtem ko se vaši starši v sosednji sobi pritožujejo, kako so razočarani med vami.”

Precej sporne izjave, a InvaderVie je povedala, da stoji za svojimi besedami in da se zanje ne namerava opravičevati.

*Zaženi Curb Your Enthusiasm glasbo*

Kar smo včeraj ugibali, to se je tudi zgodilo. InvaderVie je ugotovila nespametnost svojih besed in je danes na Twitchu izpovedala globoko opravičilo.

To je bilo izvedeno kot po scenariju. Čeprav InvaderVie ponavadi nosi bolj izzivalne obleke, se je tokrat oblekla bolj katoliško in začela izpovedovati svoje srce. Ker seveda, zadeva je resna in se je temu treba obleči primerno.

“Kar sem rekla je bilo grdo in neumno. Tisti posnetek ne izraža mojih pravih čustev in izraža stališča, ki jih jaz ne držim…” In bla bla bla bla…

Dovolite mi na tem mestu malce zabarvanega jezika.

InvaderVie, odjebi. Res, odjebi. Vrh glave imam teh streamerjev, ki končno pred kamero spregovorijo tisto, kar mislijo in potem dan kasneje, ko vidijo padec naročnin, hitro snemajo iskrena opravičila. Punca v tem opravičilu govori, kot da so jo obsedli vesoljci in ni mogla nadzorovati svojih dejanj.

Kar je bilo rečeno, je bilo rečeno in če si kreten, se vsaj sprijazni s tem, da si pač debil. To bi bilo bolje, kot pa da moram gledati neko lupino od človeka, ki z lažnim nasmeškom skriva svoja čustva.

“Rekla sem stvari, ki jih nisem mislila in so bile zlobne. Zavedam se tega.” Kaj to sploh pomeni?

Kakorkoli že, punca je v novem posnetku povsem spremenila svoje obnašanje. Nenadoma se zaveda, da je tistih 5 $ lahko za nekaterega precej pomembnih in da je naredila napako, ko je vse gledalce porinila v isti koš.

“Simpsi” bodo verjetno opravičilo svoje princese z veseljem sprejeli, res pa upam, da ostala Twitch skupnost njenih besed ne bo še kmalu pozabila in tudi oprostila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime