Twitch streamerka sredi prenosa v živo začela poniževati gledalce, ki ji ne donirajo

No dvoma, da uspešni Twitch in YouTube streamerji živijo na veliki nogi. Vsak njihov prenos v živo spremlja tisoče in tisoče gledalcev, bančni računi pa se šibijo pod donacijami.

Po drugi strani pa čedalje bolj jasno postaja, da ti ljudje nimajo ravno dobrega stika z resničnim življenjem. Nekateri mislijo, da samo zaradi tega, ker znajo igrati Fortnite, lahko postanejo tudi uspešni rapperji, medtem ko se drugi sploh ne zavedajo kaj se dogaja okoli njih.

Trenutno je cel svet zadela velika pandemija, imenovana Covid-19 oz. novi koronavirus, zaradi česar so ljudje obsojeni na bivanje v lastnem domu in veliko njih ne ve, če bodo ob koncu te krize sploh še imeli službo. Kako bodo plačali osnovne surovine, najemnino in položnice ne ve nihče, zato je trenutno pametno prihraniti vsak fičnik, saj se lahko že jutri zgodi, da pristaneš na cesti.

Twitch punčara z imenom InvaderVie se požvižga na vse to in včeraj se ji je zdelo pametno med prenosom v živo od svojih gledalcev zahtevati dodaten denar v obliki naročnin.

InvaderVie ni tujka na naši spletni strani. Sodelovala je namreč pri Twitch prenosu Slut Stream, ki je bil namenjen borbi proti spletnemu nadlegovanju. Že tam sem opazil, da ima ženska namesto možganov med ušesi samo prepih in to je potrdila v svojem najnovejšem prenosu včeraj.

Invadervie ima na Twitchu preko 140.000 sledilcev, a to ji očitno ni dovolj. Za svoje posedanje pred kamero (punca namreč ne igra ravno iger ampak raje poseda pred kamero in v kratki suknji ure in ure “priča gluposti”) si po njenem mnenju zasluži več denarja.

“Ne zahtevam od vas velikega finančnega prispevka. Nima veze koliko si reven, če imaš čas za gledanje Twitcha, potem imaš pri sebi 10 dolarjev. Če jih nimaš, potem tudi nimaš časa za gledanje Twitcha, saj bi moral delati.”

En gledalec ji je nato napisal, da gre njegov denar trenutno za hrano in položnice, drugače bi jo podprl. InvaderVie je nekaj časa mlela to informacijo v svojih reptilnih možganih in nato izpljunila, da želi samo 5 dolarjev in da to res ni veliko denarja.

Njeni gledalci so začeli obsojati njene besede, nakar je streamerki prekipelo. Vse svoje gledalce, ki ji ne donirajo, je označila za zgube, “ki masturbirajo doma čim bolj potiho, saj se v naslednji sobi nahajajo njihovi starši, ki se pogovarjajo o tem, kako so razočarani nad svojim otrokom”.

InvaderVie je močno razburila tudi ostale streamerje, ki so obsodili njene besede. Popularna streamerka Pokimane je na Twitterju zapisala, da če je 5 $ res tako zanemarljiva vsota denarja, potem teh dolarjev tudi InvaderVie ne bi zares potrebovala, če pa to zagovarja s tem, da se takšna vsota sčasoma nabere, bi se morala zavedati, da to deluje tudi obratni smeri.

Mi stavimo 5 €, da bomo v prihajajočih dneh dobili javno opravičilo iz strani InvaderVie, saj je to pri streamerjih, ki govorijo traparije in jih kasneje obžalujejo, že dolgo časa nazaj postala navada.

*Dodatek: imeli smo prav, imamo že opravičilo!

InvaderVie ni edina takšna streamerka, ki se je odločila dvigniti svoj glas zaradi ubornih donacij. Spomnimo se punce z imenom BadBunny, ki se je močno razburila, da v eni uri ni prejela niti ene donacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime