Call of Duty Modern Warfare ta vikend brezplačen

Založnik Activision je se je odločil organizirati nov brezplačni preizkus igre Call of Duty Modern Warfare. To je že drugi takšen dogodek ta mesec in postavlja se morda vprašanje, ali Modern Warfare večigralstvo tako trpi, da ga je treba tako pogosto promovirati.

Tako kot prejšnjič boste lahko namreč do brezplačnega streljanja prišli samo tako, da najprej snamete brezplačni Call of Duty Warzone. Ta ima trenutno kar nekaj problemov z goljufi, a ima vseeno širok nabor igričarske baze. Ti bodo tako lahko samo z enim klikom preizkusili povsem novo večigralstvo in založnik verjetno upa, da se bo po koncu akcije kdo tudi odločil za nakup.

Brezplačno testiranje se bo začelo danes ob 19.00 in se bo zaključilo 27. aprila ob istem času. Igralci boste lahko poseben seznam petih map, ki bodo podpirale obračune 6v6 ali pa 10v10. Napete bitke boste tako lahko uprizorili na:

  • Hovec Sawmill
  • Talsik Backlot
  • Aniyah Incursion
  • Hideout
  • Shoot House

Kot rečeno, za igranje boste potrebovali nameščen Call of Duty Warzone in če tega še nimate, vam priporočamo, da že zdaj začnete s prenašanjem podatkov. Frišna namestitev namreč zahteva preko 100 GB prenosa in tisti s šibkejšimi povezavami lahko zaradi tega zgrešite kakšen brezplačni dan.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime